Noi nu am fost în Turcia, dar am vrea

Până când a împlinit pitica familiei trei ani nu am prea fost în concedii. Am tot așteptat să fie mai mare să stea cuminte în mașină. Deci da, am ales să mergem în concedii la noi în țară. Ne-a plăcut foarte mult, drumul nu ne-a obosit și nu avem de ce să ne plângem.

Însă, acum că a mai crescut, ne-am dori și alte destinații. Iar o destinație care ne tot face cu ochiul este Turcia. Avem o groază de prieteni care merg anual acolo și sunt încântați. Spun că lux este cuvântul de ordine. Totul este foarte bine îngrijit, curățenia este la ea acasă, iar meniul este foarte variat, astfel încât toată lumea să găsească tot ce își poate dori.

Pe lângă toate acestea, resorturile sunt pline de atracții și de activități care să țină ocupată orice persoană. De cele mai multe ori, piscinele se întind între hotel și plaja privată care este acoperită, de nisipuri fine sau de pietriș, iar marea este de un albastru năucitor.

Evident este totul all inclusive și mai nou cu zbor direct din Baia Mare. Asta ar trebui să ne încurajeze în decizia pe care vrem să o luăm, nu? Până să ne alegem resortul din Turcia, mai trebuie să ne găsim și agenția de turism care să ne ofere cele mai bune prețuri și condiții.

Este o piață foarte competitivă și avem oferte din plin. Însă, după o mică orientare am ales să apelăm la serviciile Mara International Tour, una dintre cele mai vechi și apreciate agenții de turism din Baia Mare ne-a câștigat prin seriozitate și amabilitatea echipei.

Au fost prompți când le-am solicitat informații și au încercat mereu să ne ofere cea mai bună opțiune. Pentru Turcia au mai multe pachete care duc în zona Antalyei, bineînțeles. Zboruri direct de pe Aeroportul Tăuții Măgherăuș.

Resorturi accesibile și resorturi luxoase. Toate le găsim în oferta lor. Bani și zile de concediu să avem. Agenția de turism Mara International Tour se ocupă de restul.

turcia

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*