Noi, suntem sub rahatul de balenă

Titlul acesta exemplifică situația cetățeanului de rând din România. Nu îmi aparține mie, am furat-o din animația Shark Tale. Era folosită de șeful personajului principal, pentru a-i arăta poziția sa în firmă.baniimpartitideguvern

La ora actuală, cred că îmi veți da dreptate. Poza de început nici nu ar avea nevoie de comentarii suplimentare. Guvernul și parlamentul ne desconsideră total. Oamenii ăia, care au avut nororcul să fie aleși ca să ne reprezinte, fac totul doar pentru interesul personal.

Salarii majorate la primari, salarii majorate la parlamentari, beneficii pentru politicieni etc. Cetățeanul de rând ce a primit? 50 de lei în semn de dispreț la salariu. În rest, avem parte doar de flegme și rahat din partea lor.

E clar ca lumina zilei că noi, pentru ei, suntem exact sub rahatul de balenă.

3 comentarii

  1. ai uitat ceva… si eu cand am fost incadrat la handicap de gradul 2 ca nu am putut sa muncesc sa depune efort am primit 30 de lei :)) pe luna

  2. Imi fierbe sangele in vene cand vad nesimtirea asta.

    As vrea ca cei care stabilesc impartirea banilor sa traiasca un an intreg cu problemele pe care le au oamenii respectivi si veniturile pe care le aloca.

    Adica anul 2014 esti refugiat, anul 2015 esti pensionarul cel mai ratat, anul 2016 esti dat in plasament, etc.

    Bat pariu ca s-ar modifica ajutoarele de la stat cat ai zice peste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*