Noul centru social

Toți știm că dacă nu ai bătrâni, e bine să îți cumperi. Experiența și sfatul unui om trecut prin toate greutățile, poate cântări extrem de mult în decizia noastră. Baia Mare e un oraș, care, în ultima vreme încearcă să creeze condiții pentru seniorii orașului.

Dacă aici lăudam noul sediu al Clubului Pensionarilor, săptămâna trecută, în oraș s-a finalizat și inaugurat noul centru social. O fostă centrală, care, de mai mulți ani era dezafectată, a fost transformată în decurs de 9 luni de zile într-un centru modern și primitor.

Aici, pensionarii și tinerii vor putea să își petreacă timpul într-un mediu curat și plăcut. Clădirea are două etaje, astfel încât parterul este destinat seniorilor, iar etajul superior aparține tinerilor, care vor dicta trendul. Așadar, cele două extreme, vor putea schimba păreri în unul dintre cele mai moderne centre din Transilvania.

Noua locație se numește Rivulus Pueris. Pensionarii, din zona unuia dintre cele mai mari cartiere din Baia Mare, vor avea ocazia să interacționeze aici chiar și cu angajați ai primăriei și CASPEV.

Primul centru finalizat de acest fel, a deschis apetitul administrației locale și pentru alte astfel de locații. Cartierele Gării, Alecsandri și Valea Borcutului sunt următoarele pe listă. Cei care au pus umărul la ridicarea orașului, au în sfârșit un motiv de bucurie și mândrie. Noi, nu am uitat de ei!

Sursa foto.

8 comentarii

  1. Foarte interesant, dar nu am inteles exact, ce activitati vor desfasura tinerii si varstnicii in acest Centru Social? Cum vor petrece timpul, concret? Au restaurante, cluburi, spa, magazine sau ce?

  2. E bine că vom avea unde să ieşim când ieşim la pensie. Cu condiţia să mai apucăm pensia 🙂

  3. E bine ca se dezvolta din ce in ce mai mult astfel de societati sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*