Nu, nu mă bucur.

bucur

Aseară pe la 10 juma a explodat bomba. Cătălin Cherecheș reținut pentru 30 de zile. Instant am primit cel puțin două mesaje care mă întrebau dacă mă bucur. Chiar și nevasta mi-a zis asta. Prieteni, eu nu mă bucur de răul nimănui. Nu așa am fost crescut.

Dar, omul primește doar ceea ce merită. De cel puțin trei ani de zile, eu și încă trei-patru băieți tot zicem că domnul primar nu este uns cu mir. Am îndurat multe. Amenințări, înjurături etc. Deși, eu chiar am lăudat unele proiecte. Dar asta este, când nu vrei să vezi, nu vezi.

Acum mă gândesc la ce urmează. Candidații la primărie care trebuie să demonstreze că merită acel loc în primărie. Mă gândesc la firmele locale care ar trebui să își retragă toate bannerele de pe siteul care a mințit de două zile încoace. Ar trebui ca oamenii din presă să se dezică de cei care au întreținut minciuna, șantajul și linșajul. Acesta ar fi un prim pas spre normalitate.

Viața merge înainte. Dacă este vinovat, va plăti. Dacă este nevinovat, va continua de unde a rămas. Om trăi și om vedea.

2 comentarii

  1. Eu vreau sa plateasca toti, nu numai seful 🙂
    Si site-ul respectiv l-as vrea inchis. Acolo e orice, numai jurnalism/presa nu.
    Multa manipulare, profesionisti ioc.
    Am ajuns sa blochez respectivul site, scarbita de toate porcariile prezentate ca „stiri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*