Nu vi se pare că s-au înmulțit accidentele rutiere în Baia Mare?

accident auto

Ultimele zile în Baia Mare au fost umbrite de cel puțin un accident auto destul de grav. Unul în zona Center, altul în cartierul Alecsandri și pe bulevardul Independenței. Fiecare din neatenția unui sau altuia dintre șoferi.

Bine, aceste exemple sunt doar din ultimele trei zile, cu siguranță de la începutul anului până acum au fost mult mai multe.Să ne aducem aminte de săptămâna trecută și șoferul care a distrus trei mașini la Policlinica Sfânta Maria.

Este o problemă și pare-se că poliția rutieră nu are soluții pentru aceste situații.

Trebuie să fim mult mai precauți la volan, pentru că statul român nu poate și nici nu vrea să ne protejeze.

4 comentarii

  1. „… pentru că statul român nu poate și nici nu vrea să ne protejeze.”

    Aici nu iti dau dreptate . Soferii ar trebui sa fie atenti in trafic , nu doar la condusul lor ci si la al celorlalti. Daca s-ar respecta toti in trafic si ar respecta legile de circulatie nu s-ar intampla accidente.
    Nu statul trebuie sa ne protejeze de la incompetenta . Multi au permis degeaba.

  2. @EuLiric,

    Statul român trebuie să sancționeze șoferii care nu țin cont de legile de circulație. Nefăcând asta încurajează condusul violent. Deci, da, statul român nu poate să ne protejeze pe noi, ăia care încercăm să evităm accidentele.

  3. Nu-s nici legi pe care sa le piata pune in aplicare politia. Inca nu se pot sanctiona soferii agresivi asa cum ar trebui. Exemplu: intra un idiot de pe sensul opus in depasire si te afli in situatia unui impact frontal; evident, il eviti, si iei stalpul sau santul in schimb, ca e mai putin periculos. In situatia asta politia nu ii poate face absolut nimic, masina ta nefiind atinsa de el. Poate chiar esti pus la plata pentru inlocuirea stalpului. Ca sa poata fi tras la raspundere in baza legii existente, ar trebui sa nu il eviti. Si atunci da, o sa reiasa ca el a fost de vina, iar tu castigi… daca mai traiesti… Eu personal prefer stalpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*