O nouă seară de cinema în aer liber în Baia Mare

Povești sub stele  vă invită vineri, 9 august, de la ora 22,00, la Teatrul de Vară băimărean, la proiecția filmului “Tag: dă-o mai departe”.

                  Comedia bazată pe fapte reale prezintă povestea prietenilor din copilărie Jerry (Jeremy Renner), Callahan (Jon Hamm), Randy (Jake Johnson), Sable (Hannibal Buress) și Hoagie (Ed Helms), care păstrează cu sfințenie o tradiție începută în clasa întâi. În fiecare an, timp de o lună intră într-un joc de leapșa în care nu țin cont de nimic – reguli, sănătate, serviciu sau chiar relații. Când singurul partcipant neînvins se pregătește să se retragă, pentru că nunta lui se suprapune cu competiția, ceilalți pornesc o cursă nebună împortiva lui. Treptat, cei cinci înțeleg că de fapt jocul nu e numai despre cine iese câștigător…

Condițiile meteo nefavorabile ne-au obligat să întrerupem difuzarea filmului ”Singin’ in the Rain”, așadar biletele cu numărul cuprins între 784  – 898, vândute în 26 iulie, sunt valabile pentru orice proiecție din sezonul acesta. Musicalul va fi reluat spre sfârșitul sezonului, îl mai amânăm puțin în speranța că vom deruta ploaia.

Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii beneficiază de intrare gratuită. Deoarece desfășurarea evenimentelor depinde de condițiile meteo, în cazul vremii nefavorabile proiecțiile vor fi reluate, iar biletele vor fi valabile pentru proiecția următoare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*