O veste tristă pentru cinefilii băimăreni…

Știri din Maramureș 11 septembrie 2017
Știri din Maramureș 8 septembrie 2017

Povești sub stele vă invită sâmbătă, 9 septembrie, la ora 21,30, la Teatrul de vară, la închiderea sezonului de proiecții august – septembrie 2017.

Ultima peliculă a sezonului 2017 de proiecții în aer liber este Mr. Nobody, un film care împletește fantezia, drama, acțiunea și SF-ul. Vă așteptăm să spunem împreună povestea vieții Domnului Nimeni, cel din urmă muritor de pe Pământ…

Am călătorit împreună in lumea lui “a fost odată” și am depănat povești minunate, dar – cel mai important – am descoperit o comunitate care știe să se bucure de un gând frumos într-o seară de vară.
Vine totuși momentul să ne luăm rămas bun până anul viitor și o facem, așa cum știm noi mai bine, cu o poveste magică despre posibilități nemăsurate de timp și spațiu. Vă invităm să profităm împreună de o seară caldă și vă mulțumim că ați intrat in povestea noastră, ați spus-o mai departe și ne-ați sprijinit!

Ne găsiți, ca până acum, pe Facebook, pe pagina Povești Sub Stele, unde vă anunțăm ce surprize mai pregătim pe parcurs, dar așteptăm și părerile si sugestiile voastre.

Vă așteptăm anul viitor, în același loc, de-ndată ce se-arată soarele și se îndreaptă vremea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *