Orașul nostru urmărește din nou povești sub stele

Știri din Maramureș 14 iunie 2019
Știri din Maramureș 13 iunie 2019

Povești sub stele, seria proiecțiilor de film în aer liber a ajuns la al treilea sezon. Vremea capricioasă ne-a împiedicat să reluăm activitatea la începutul lunii iunie, dar de îndată ce s-au domolit ploile am grăbit pregătirile pentru reîntâlnirea cu prietenii noștri. La fel ca anul trecut, ne propunem să însuflețim Teatrul de vară cu proiecții de filme în fiecare seară de vineri, până la toamnă.

Deschiderea seriei de proiecții va avea loc vineri, 14 Iunie, de la ora 22,00, cu filmul “Jaf cu stil” (SUA, 2017). Restul programului va putea fi consultat online, pe pagina de Facebook Povești sub stele. Tot acolo vor fi publicate descrierea filmului, trailerul, dar și informații privind eventualele modificări. De asemenea, pentru a oferi informații într-un mod cât mai rapid și accesibil, totul e la un click distanță: prin scanarea codului QR de pe afișe sau biletele de intrare la film, pe Instagram și Snapchat sub numele de Povești sub stele sau în Baia Mare City App.Începând de anul acesta, doritorii vor putea primi informații și actualizări în timp real și prin Whatsapp.

La fel ca anul trecut, biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii beneficiază de intrare gratuită.

Deoarece desfășurarea evenimentelor depinde de condițiile meteo, în cazul vremii nefavorabile proiecțiile vor fi decalate cu o zi înainte sau după data programată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *