Orașul verde sau ceva pe acolo.

toaletarea copacilor
Toaletare în Baia Mare

Cum bine știm, mă rog, noi cei fără studii în ale horticulturii, toaletarea copacilor nu se face în momentul în care au început să înverzească. Personal așa m-a învățat bunicul, om de la țară. No, stați așa. Firma care se ocupă de mutilar…pardon, toaletarea copacilor are alte studii. Înalte.

Să zicem că nu asta ar fi cea mai mare problemă. Problema cea mai mare este că nu dau doi bani pe toaletarea corectă a pomilor. Ei pur și simplu distrug tot în cale. Drujba-n mână, șapca-n cap. Unii cetățeni au încercat să mai protejeze ce a rămas de protejat. Păcat de acei copaci. Nu erau nici bolnavi, nici bătrâni.

 

2 comentarii

  1. Ok ok ii taie, dar de ce lasa acolo ditamai ciotul de copac? Adica nu stiu, mi-l imaginez ca pe un om fara membre si fara cap.Asa e legea in horticultura? Nu se scoate afara deloc? Parca prin Spania spunea unu plecat ca au masini de dezradacinat pomii.Practic ii scoate cu tot cu radacina si pe unii ii muta pe altii mai nefericiti si bolnavi ii elimina complet.O fi asa scump aparatul ala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*