Park Sale în Baia Mare!

park sale in baia mare

park sale in baia mareLa început de toamnă, activitățile prosociale ne îndrumă spre caritate și generozitate. Așadar, în data de 6 Septembrie începând cu ora 10, în Parcul Municipal „Regina Maria” din Baia Mare se desfășoară a doua ediție a proiectului Park Sale în Baia Mare. Acest eveniment este inspirat din modelul „Garage Sale”, un concept vechi în lume, care adună laolaltă persoane care pot renunța la unele obiecte din casele lor și care se află în stare bună, pe care le vând la prețuri modice pentru ca alți oameni să le folosească.

Membrii clubului Rotaract Baia Mare TEAM doresc ca prin această acțiune să scoată la vânzare în aer liber și la prețuri decente o gamă generoase de produse, obiecte decorative, dar și accesorii hand made. Banii vor fi direcționați către Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Baia Mare. Acest centru este o școală profesională specială de învățământ profesional integrat pentru copii cu deficiențe din Maramureș și are menirea să ofere servicii de instruire, educare, recuperare, profesionalizare şi integrare socio-profesională. Tinerii cu dizabilităţi sunt incluşi într-o şcoală deschisă, prietenoasă, tolerantă şi democratică, fără discriminare şi excludere, mediu în care ei sunt valorizaţi şi integraţi.

Pe lângă scopul major al operei de caritate, ne dorim să încurajăm pe viitor astfel de acțiuni și să sprijinim și alte grupuri sau ONG-uri care ar dori să se inspire din exemplul nostru. Ne găsiți în parc duminică, la ciupercă, unde vă vom aștepta cu drag, cu inimile deschise, cu un zâmbet cald și cu patru standuri pline de produse ce așteaptă să fie ale voastre!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*