Pe vremea lui Anghel…

anghel

Deja m-am săturat să tot aud această replică în oraș. Serios, altceva nu știți? Cică, de nu era actualul primar, băimăreanul de rând nu pupa handbal, fotbal și nici altele. Am decis să aduc un pic de lumină în această situație. Să nu fim luați de proști.Vă zic așa:

Minaur Baia Mare, aia portocalie, nu asta HCM Minaur, că dacă nu ați știi cele două nu sunt una și aceeași, a câștigat DOUĂ campionate și o cupă a României în perioada piteșteanului. Da, ați văzut bine. Plus am terminat de vreo PATRU sau CINCI ori pe podium. Da, nu am fost lăsați să câștigăm, iar cei mai în vârstă cunosc aceste aspecte. Deci, deocamdată aici, chelbosul dă peste nas prințului.

Să nu uităm nici de HCM. Da, aici recunosc, actualul primar a pus mai mult umărul și echipa a atins cele mai bune performanțe din toată istoria ei. Cu Anghel nu ne putem lăuda cu așa ceva. Eventual cu o finală de cupă europeană, iar pe plan național eram și noi acolo, dar cam atât. Da, recunosc, aici prințul câștigă.

Fotbal. Una dintre cele mai dureroase subiecte. Pe „vremea lui Anghel” UNICA echipă a orașului, FC Baia Mare a promovat după 10 ani în prima divizie. Am stat doar un an acolo, dar am fost. După aceea am mai disputat două baraje de promovare, una câștigată, dar ne-am vândut locul și una vândută de noi, că nah, de ce nu. Să nu uităm performanța uluitoare din 1993 când FC Baia Mare juca SEMIFINALĂ de Cupă a României. Deci, cine primește laurii aici? Da, chelbosul.

Volei: campionat, finală etc. Rugby: campionat, cupă etc. Da, știu, omul a reușit asta în 20 de ani. Și atunci de ce dracu comparăm mere cu pere??? Anghel a sprijinit sportul băimărean mulți ani, apoi l-a DISTRUS prin interpuși. Care, surpriză, se află și azi prin preajma cluburilor băimărene. Ați reținut 20 de ani, da? Primarul Cherecheș a reușit această performanță în DOAR 5 ani de zile.

Deci, care este mai bun? Vă spun eu, NICI UNUL. Ambii au folosit echipele acestea doar pentru a-și face un capital de imagine. Iar noi, am mușcat momeala, pentru că ne place circul. În special dacă este gratis.

2 comentarii

  1. Problema ii ca nu se autosesizeaza nimeni , cand am facut mitingu de am fost in emisiune la axa tv o intrat cu noi in direct Calin Matei si a spus :” Toata lumea stie ca la fc baia mare se invart hartiile pe sub masa de aia nu se poate face performanta ! ” acuma ma intreb autoritatile … el ca si parlamentar putea sa denunte treaba asta nu ? la fel se intampla si acuma nu sunt bani la club da se aduce jucatori strain nu ca as avea ceva impotriva dar ii umpic ciudat !

  2. @flo: este clar ca politicienii folosesc echipele doar pentru imagine. Ii doare pe ei fix in c*r de istorie, traditii etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*