Pericol public?

Vă place să vizitați orașul Cluj? Vă place să vă plimbați prin centrul orașului Cluj? Dacă da, atenție mare! Un tinerel, de 16 ani, a decis să doboare oamenii dintr-un singur pumn. Având în vedere că e boxer, până acum s-a descurcat destul de bine.

A reușit performanța să umfle fața la mai mulți trecători, după care le lua obiectele pentru amanet. Ați fi mai liniștiți dacă v-aș spune că într-un final a fost prins de poliție? Păi, să nu fiți, pentru că legea permisivă de la noi nu l-a considerat un pericol public și îl cercetează în stare de libertate.

Problema nu e că avem legi stupide, asta o știm de mult timp. Gravitatea situației e că un puști de 16 ani scapă nepedepsit, după ce a băgat în spital oameni nevinovați. Așa, la mișto, vorba lui. Omul nu se va opri din împărțit pumni, asta e clar. Dacă va ajunge să și omoare pe cineva rămâne de văzut. O să „mulțumim” justiției române.

Foto

7 comentarii

  1. Reinfintarea scolilor de corectie este un proiect care zace de multa vreme si este ratacit prin sertarele prafuite ale alesilor nostrii la fel ca multe alte propuneri bune! Necesitatea unor asemenea institutii este la fel de mare ca intotdeauana, numarul cazurile incalcarii legii in care sunt implicati minori sunt din ce in ce mai multe si din ce in ce mai grave, iar acestia scapa nepedepsiti datorita acestui vid legilativ.

  2. Cand vad violenta vad diavolul in actiune…pacat ca nu suntem dupa voia lui Dumnezeu si ne luam dupa minciunile celui rau…

  3. @bucur: în frumoasa noastră ţară trăia un băetzaş care a demonstrat modul în care se procedează când te-ai trezit cu un tâlhar în faţă.

    Numai că, din nefericire, a căzut cu avionul pe 20 ianuarie 2014.

  4. se pare ca nu a intalnit el si amici lui omul de care au nevoie….sper din tot sufletul sa am ocazia sa intalnesc acesti baieti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*