Poarta maramureșeană prost amplasată!!!

palatuladministrativ

Consiliul Județean Maramureș a dorit să impresioneze „boborul” care trece zi de zi prin fața instituției. La ce s-au gândit ei? Nu, nu au de gând să finalizeze vreun proiect major al județului…nu prin muncă vor să impresioneze. S-au gândit să facă impresie artistică. Așadar, de săptămâna trecută, la intrarea principală a instituției tronează, semeață, o poartă maramureșeană.

Nu e vreo problemă că dorim să ne lăudăm cu frumusețile județului, singurul inconvenient e că aceea poartă se potrivește acolo ca și nuca în perete. Clădirea CJ este una modernă, nu are nici o amprentă a Maramureșului tradițional. E din beton, sticlă și fier. Deci cine a fost deșteptul care s-a gândit că merge acolo o poartă maramureșeană de lemn??? Cine?

Nu știu dacă ni se va răspunde vreodată, oamenii din conducerea județului sunt extrem de încântați de ceea ce au realizat. Acum, lumea ar putea crede că suntem cârcotași, că nu ne convine nimic…dar nu e așa. Acuma sincer, voi credeți că simbolul Maramureșului își are locul în fața unei clădiri de-a dreptul hidoase? Eu cred că ar face bine să regândească designul, nu de alta, dar mai mult ne facem de râs.

Foto

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*