Politica locală în anul de grație 2017.

politica locală

Dramă, nu? Sau comedie? Eu aș zice că anul acesta ne-am enervat mult când ne-am uitat la politică. Bine, problema mare a fost națională, dar nici cu cea locală nu ne este rușine.

Anul acesta primarul inculpat s-a întors la butoane, iar asta s-a și văzut. Copacii au înflorit altfel, vara nu a fost atât de caniculară, toamna a fost îmbelșugată, iar iarna zăpada ne-a ocolit. Toate mulțumite Întâiul fiu al orașului Baia Mare. Pe lângă o sumedenie de chermeze pe bani publici rețineți ceva realizări epocale?

Consiliul Local din Baia Mare este fără îndoială tabula rasa. Nu le văd rostul, sunt obedienți în marea lor parte. Doar mizi răzvrătiri ici-colo, dar fără finalizare.

Parlamentarii maramureșeni, cei de la pesedeu în special, ne fac de mândră minone. Pemepiștii sunt invizibili, poate doar Todoran ce se mai chinuie cu dicția. Udemeristul ne-a dezamăgit pe mulți cu reacția la legile justiției. Speranța multora stă doar în reprezentantul Sorosist, deputatul USR. Dar are și el destui contestatari.

Consiliul Județean este o glumă proastă, cu două proiecte care atârnă greu. Aeroportul care nu e aeroport și groapa de gunoi de la Fărcașa, care e doar un șantier. Nu mai zicem nimic de El Presidente, omul care a oferit lui liviu dragnea titlul de ambasador al județului.

Film cu mulți proști în politica locală din Maramureș.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*