Povești sub stele încep sezonul 2018 cu un eveniment special

povești sub stele în baia mare

Băimărenii care vara trecută v-au spus povești sub cerul liber la Teatrul de Vară reiau proiecțiile de anul acesta cu un eveniment special, într-un spațiu special!

 Deschiderea sezonului 2018 va avea loc joi, 24 mai, în Sala Rotary a Colegiului de Arte Baia Mare. Prima proiecție propune o experiență “de gală”, cum nu s-a mai văzut în Baia Mare. Vă invităm așadar să vă bucurați de imaginile istorice ale filmului mut, acompaniate de muzică live.

Schimbăm pentru prima seară cerul înstelat cu sala de concerte și vă propunem mai mult decât o proiecție: o experiență care împletește filmul mut al lui Georges Méliès cu lucrări instrumentale și muzică electronică, interpretată de compozitorul Darie NEMEȘ BOTA și de elevii Colegiului de Arte Baia Mare.  Evenimentul este cu intrare gratuită, pe baza de rezervare – mai multe detalii pe pagina de Facebook Povești sub Stele.

În spatele Poveștilor sub stele stau doi băimăreni care, din drag de oraș, și-au propus vara trecută să însuflețească Teatrul de Vară cu proiecții de filme în fiecare seară de sâmbătă și joi până la mijlocul lunii septembrie. Au adunat în jurul lor și alți pasionați și au reușit, împreună cu membrii comunității, să îl transforme în ceva mai mult decât un cinematograf în aer liber: locul în care îți întâlnești prietenii, locul în care te bucuri de o seară răcoroasă împreună cu cei dragi, locul în care găsești povestea în care crezi. Adică locul de întâlnire al celor care cred în aceleași valori – un grup din ce în ce mai mare de prieteni, o comunitate.

După deschiderea sezonului din Sala Rotary a Colegiului de Arte, reluăm seria proiecțiilor la Teatrul de Vară în fiecare seară de vineri, începând cu 1 Iunie. Prețul unui bilet va fi de 10 lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*