Presa merită, uneori, să i se dea peste bot!

presa merită

Groparu continuă lupta cu hoții de conținut Buzdugan și Morar, care vor fi cercetați penal

Cristian Gog a câștigat un proces cu Libertatea

Flavius a câștigat un proces cu un ziar din OradeaDe aici.

Poate nu par lucruri importante pentru unii dintre voi, dar credeți-mă, sunt victorii colosale. Avem și în județul nostru ziare care nu fac altceva decât să arunce cu mizerie, minciuni sau lături în cei care nu sunt pe placul lor. Nu contează dacă este adevărat sau nu, ei trebuie să își îndeplinească targetul.

Dar, există totuși un dram de speranță. Există oameni care nu renunță și luptă până la capăt. Ar trebui să luăm exemplul lor.

1 comentariu

  1. Flavius Bunoiu dezinformează cu neruşinare. Tocmai ce am primit motivarea sentinţei Curţii de Apel Oradea, care stabileşte limpede că atât articolele scrise de ziariştii Bihoreanului, cât şi premiile lui Bihorel care îl vizau pe Bunoiu, se încadrează în limitele permise ale libertăţii de expresie şi nu sunt sancţionate de instanţă. În ciua celor scrise de Bunoiu, instanţa a respins acţiunea lui cu privire la cei 7 ziarişti. Daunele de 1.000 de lei au fost stabilite doar în sarcina Bihor Media, ca administrator al site-ului, şi doar pentru unele comentarii nu tocmai măgulitoare scrise de cititori la adresa lui Bunoiu, la subsolul articolelor. Altfel spus, tot ceea ce scrie Flavius Bunoiu este fals: articolele noastre au fost considerate fiind argumentate, pamflete, chiar şi cele mai acide, nu au fost apreciate ca fiind ofensatoare, iar toate expresiile enumerate de Bunoiu şi considerate de el jignitoare, au fost analizate de instanţă, iar judecătorii au găsit pentru ele corespondent în realitate, exonerându-ne de responsabilitate. Mai mult decât atât, studiind cele scrise de noi şi raportând articolele la dovezi şi la declaraţiile martorilor, completul format din trei judecători se pronunţă într-o lumină deloc favorabilă dlui Bunoiu, constatând, ca şi noi, că a amestecat funcţia publică cu interesele personale, de „găşcuţă”, sifonând banii Casei de Cultură Municipale spre prietenii săi. Vom publica sentinţa în integralitatea ei, pentru a se vedea limpede ca „gargaragiul” e – ca în atâtea alte cazuri – pretinsul vătămat, nu Bihoreanul, care respectă normele deontologice şi pune pe prim plan interesul public. Iată că acest lucru e apreciat şi de Justiţie!
    Florin Ciucaş, redactor şef Bihoreanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*