Prieteni, hai să facem un bine.

fundația escoplus

Începe școala. Imediat, nu chiar acum. Pentru unii începutul șoclii este un motiv de bucurie, în timp ce pentru mulți alții este un motiv de tristețe. De ce???

Unii copilași se duc la școală fără un ghiozdan, caiet, penar etc. Știți la ce m-am gândit eu? Să ajutăm. Da, exact. Din puținul nostru să ajutăm niște copii, care chiar merită, să aibă un minim necesar pentru începutul de școală.

Noi (nevasta și eu) ne-am gândit să cumpărăm un ghiozdan și să îl echipăm cu penar și ce mai trebuie. Poate vă gândiți și voi să faceți la fel.

Toate donațiile voastre le puteți aduce la mine, iar eu le voi da mai departe Mihaelei. Ea este cea care, prin Fundația ESCOplus, ajută foarte mulți copii din zona Târgu Lăpuș. Deja am reușit să strângem pentru ei foarte multe cărți, anul trecut noi i-am ajutat cu o sobă de încălzit și alimente.

Nu, nu vă forțez mâna. Cine vrea și poate să doneze să ia legătura cu mine sau direct cu Mihaela. Dacă nu puteți ajuta, atunci vă rog din suflet să dați mai departe informația, poate alții vor putea.

Eu vă mulțumesc oricum.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*