0

Primul uichend ne aduce…

…bine, nu este primul. Dar este the first care vine după o săptămână de muncă. Așadar, ce să și facem în acest sfârșit de săptămână prin Baia Mare? Haideți să vedem mai jos o listă pur subiectivă.

Aho, aho copiii și…cam atât. Sâmbătă 10 ianuarie căluții nărăvași vă așteaptă în Gold Plaza la parter pentru concurs, joacă, modelare și multe altele. Deci părinți, între orele 15 și 19, la Gold Plaza Mall,da?

Începând de ieri, s-a dat startul la Raliul Zăpezii, ediția V. Evenimentul auto se desfășoară în zona orașului Cavnic. Primele patru ediții au fost spectaculoase, nu cred ca aceasta să ne dezamăgească.

Eu zic să ne și cultivăm, așa câte un pic. Iar, în ajutor ne vin cei de la Podul Viilor 9. Azi, de la orele 20 sunteți așteptați la un concert de piano bar. Cum sună asta? Mirific, zic eu.

Să nu uităm că duminică, de la ora 19:30, cei care adoră aglomerația și handbalul sunt așteptați la Sala Sporturilor. Campioana României la handbal feminin își începe marșul din 2015 pentru apărarea laurilor câștigați fără sudoare anul trecut. Să nu uitați că intrarea este liberă!!!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *