Printare alb negru sau color? (P)

Știri din Maramureș 6 februarie 2018
Locuri de poveste mai puțin cunoscute din împrejurimile Băii Mari?

Daca in trecut era destul de greu sa gasesti o tipografie care sa printeze color in momentul de fata acest lucru este o banalitate deoarece toate tipografiile ofera si aceasta modalitate de imprimare. Avand in vedere acest lucru, intrebarea din titlul acestui articol ne este adresata ori de cate ori vrem sa imprimam ceva. Pentru ca raspunsul nostru sa fie cel potrivit, in continuarea acestui articol voi prezenta avantajele oferite de catre imprimarea alb negru precum si avantajele oferite de catre imprimarea color.

Criteriul financiar este unul dintre cele mai importante avantaje oferite de catre imprimarea alb negru, daca nu chiar cel mai important avantaj. Acest lucru inseamna ca imprimarea alb negru este perfecta pentru un volum mare si foarte mare de imprimare.

Avand in vedere ca imprimarea alb negru utilizeaza de fapt o singura culoare, si anume negrul, aceasta metoda de imprimare este mai rapida decat imprimarea color, acest lucru fiind un alt avantaj oferit de catre imprimarea alb negru.

Usurinta cu care este citit un text imprimat cu metoda de imprimare alb negru este un alt avantaj oferit de catre utilizarea acestei metode de imprimare. De asemenea, si din punct de vedere estetic castiga imprimarea alb negru atunci cand vine vorba despre imprimarea unui text.

Trecand la imprimarea color, avantajele oferite de catre aceasta metoda de imprimare sunt urmatoarele:

  • Expresivitatea pe care o ofera imprimarea color este principalul avantaj oferit de catre utilizarea acestei metode de imprimare. Acest tip de imprimare este perfect atunci cand vrei sa imprimi invitatii de nunta.
  • Posibilitatea de a imprima imagini cat mai sugestive este un alt avantaj oferit de catre imprimarea color. Cu toate ca imaginile pot fi imprimate si alb negru, acestea nu sunt la fel de sugestive precum imprimarea color.
  • Oferirea unui plus de valoare din punct de vedere estetic este un alt avantaj oferit de catre utilizarea imprimarii color.

In concluzie, pentru a alege metoda de imprimare ideala pentru tine gandeste-te la ceea ce iti doresti sa faci cu ceea ce imprimi precum si la avantajele pe care ti le ofera fiecare metoda de imprimare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *