Problemele aduse de igiena dentara precara (P)

Știri din Maramureș 10 aprilie 2018
Știri din Maramureș 6 aprilie 2018

Este bine sa ascultati sfaturile medicilor dentisti cu privire la igiena voastra orala, astfel incat sa va bucurati mereu de zambetul pe care il doriti. Nu uitati sa va spalati de doua ori pe zi si sa folositi atat ata dentara, cat si apa de gura. O alta idee buna este sa evitati consumul de alimente care va pot dauna danturii. Pentru a va putea bucura de o dantura cat mai sanatoasa si curata este esential sa va ingrijiti de aceasta pentru ca o igiena precara nu va aduce decat multe probleme. Spalatul pe dinti nu este insa suficient pentru a va putea bucura de dantura pe care o doriti. Un alt lucru la fel de important pe care il puteti face este un detartraj de o calitate buna. Detartrajul este o metoda foarte eficienta de curatare a dintilor pentru a evita declansarea unor maladii foarte cunoscute precum gingivita sau parodontoza. Aceste maladii sunt provocate de placa bacteriana si de depunerile de tartru.

Daca nu veti indeparta placa bacteriana si depunerile de tartru, veti constata ca problemele voastre se vor inmulti, iar igiena orala nu va mai fi atat de satisfacatoare. Este astfel extrem de important sa va orientati catre un cabinet profesionist de stomatologie. Cabinetul acesta va va pune la dispozitie un serviciu excelent si veti vedea ca el se va ocupa eficient de toate problemele pe care le veti intampina. Exista o multime de afectiuni care apar pentru ca nu va ingrijiti suficient de bine dantura.

Sensibilitatea dentara va fi mai accentuata daca nu va veti ingriji corespunzator dantura. De asemenea, veti mai avea parte si de numeroase sangerari gingivale care va vor afecta dantura destul de mult. Igiena orala este ceva ce ar trebui sa le explicati si celor mici, astfel incat sa inteleaga ca mersul la dentist nu ar trebui sa le provoace nici o frica. Un cabinet profesionist va va putea oferi servicii excelente de detartraj si veti putea sa va puneti chiar si un aparat dentar. Cris Smile este o alegere buna pentru voi, acest cabinet punandu-va la dispozitie un serviciu extrem de eficient

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *