Program de vară la CJ Maramureș

programdevaraadministratie

Eu nu am știut că anumite instituții ale statului au dreptul să purceadă la program de vară. Se pare că la Consiliul Județean Maramureș se știa acest lucru, iar distinșii domni și distinsele doamne de acolo au și modificat programul de funcționare. Până pe 31 august îi găsim de la 7 la 15:30. Convenabil, nu?

Piscinile și terasele din oraș sau împrejurimi pot să își frece mâinile de bucurie. Cu siguranță au clienți. În bunul spirit al bugetarului român, programul se va termina mai repede decât e prevăzut în organigramă. În orice caz, mi se pare inadmisibil ca o instituție, care oricum are carențe, să funcționeze după program de vară.

Ce ar însemna ca toate instituțiile, firmele etc să treacă la program de vară/iarnă? Suntem vai de capul nostru din punct de vedere administrativ, dar nouă ne arde de programe speciale. Dar, vorba din popor: avem ce s-a votat. Din păcate!

2 comentarii

  1. 15:30? Glumesti, nu? Am sunat azi la consiliu de pe la 14:00 si deja nu mai raspundea nimeni:))

  2. Asa e specificat la ei. Evident ca am scris si in articol ca pot sa paraseasca caldirea mult, mult mai repede. Poate era vreo urgenta administrativa :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*