Pronostic pentru HCM și Minaur?

pronostic

Înainte de meciurile de pregătire, înainte de turneele de pregătire și înainte de meciurile din Supercupa României. Ne bazăm doar pe achizițiile ce s-au făcut. Deși mie nu prea îmi place să ofer pronosticuri când vine vorba de echipele preferate, acum voi face o excepție.

Începem cu echipa de fete, că așa îi stă bine unui gentilom. Cred că HCM va prinde locul doi în campionat, la ora actuală locul I și titlul, inclusiv, sunt mult prea departe. Nu am încredere în antrenorul care a venit la echipă și sincer nici multe dintre achiziții nu mi se par strălucitoare. Mai cred că publicul va rămâne în continuare lângă echipă și asta ne poate ajuta pe plan european. Aici sunt convins că vom prinde grupele CL și atât.

Campionii României, băieții de la Minaur sunt obligați să își apere trofeul cucerit sezonul precedent. În mare parte cred că suntem în stare de asta. Bine, dacă nu își bagă dinamo nasul pe la arbitrii. Avem un lot valoros, experimentat și un cuplu de antrenori care au demonstrat. Pe plan extern nu cred că vom face mare brânză. Măcar meciurile de acasă să fie o sărbătoare. După 10 ani de secetă, chiar nu mă oftic dacă nu ajungem în optimi.

Cele de mai sus sunt stric părerea mea. Acum, dacă nu vă doare mânuța să scrieți un comentariu, voi ce așteptați de la noul sezon handbalistic?

3 comentarii

  1. Partia,de acord…si,bineinteles, partial,nu !
    Nu cred ca CSM Bucuresti este la ora actuala o echipa superfantastica,care va defila prin campionat.Nu cred, deasemenea, ca noi putem spera doar la locul doi! Am incredere in fetele noastre insa nu am incredere in diriguitori.De multe ori au demonstrat ca,parca, actioneaza contra intereselor echipei.Nu ma astept sa le vina mintea la cap. In Champions League…cred ca vom depasi barajul preliminar si,cu putin noroc, vom iesi si din grupe!Despre Minaur? O sa fie foarte greu in noua editie de campionat.S-au adus jucatori cu experienta insa va conta foarte mult cat va dura integrarea lor.Dinamo va fi o nuca greu de spart.Minaur in liga campionilor,daca privim la ce handbal se joaca acolo : carne de tun! Sper sa ma insel …dar va fi foarte greu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*