Provocare pentru restaurantele băimărene

Ați auzit de conceptul „Meniu în așteptare”? În mare parte, este vorba de posibilitatea de a achita la restaurante un meniu complet pentru cineva care nu și-ar permite așa ceva. La această mișcare au început să adere și restaurantele din țărișoara noastră. Nu știu cât de bine a prins prin Baia Mare, așa că m-am decis să încurajez cumva această idee.

Provoc oricare restaurant din orașul de pe Săsar să facă un bine pentru cineva care chiar are nevoie. O dată pe săptămână un meniu al zilei, nu mi se pare o pierdere de nesuportat. Iar eu, ca să vă și ajut, vă promit că primul restaurant care îmi va face dovada că a făcut un bine va beneficia de un headbanner pe prima pagină a siteului timp de 2 săptămâni.

Pe lângă header voi scrie și un advertorial despre local cu link către site sau/și pagina de facebook. Tot ce trebuie să faceți este să oferiți o masă caldă unui om necăjit. Trimiteți-mi dovada, iar după îi dăm drumul la publicitate pe site. Eu zic că este o situație win-win. Împreună putem schimba ceva.

P.S: rog prietenii acestui site să distribuie vestea! Poate se înscriu mai multe restaurante în campanie! Oricum, primul venit, primul servit!

2 comentarii

  1. Din cate stiu eu, La Bacanie deja se practica ceva asemanator, dar nu stiu sigur daca e vorba doar de o masa calda sau un meniu complet.

  2. ”La Băcănie” este aproape de când am deschis, octombrie/noiembrie 2013. Meniul în așteptare este de fapt un borcan http://on.fb.me/1wOiMff . Fiecare pune cât vrea , nu neapărat un multiplu de meniu. Din banii strânși am ajutat câțiva copii ai străzii, dar mai ales o elevă de clasa a 11-a. Am ajutat-o cu alimente de sărbători, rechizite etc. Fata are note numai peste 8, anul acesta a rămas orfană și de mamă. Auzind de situația ei, s-au găsit din rândul clienților sponsori și pentru câteva ore de meditații la matematică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*