Râul Săsar pierde lupta cu nesimțirea.

râul săsar în noiembrie

Din păcate trebuie să scriu din nou despre modul în care arată râul Săsar. Curgere de apă care traversează orașul Baia Mare. Râu mort până acum câțiva ani, dar care parcă ar vrea să trăiască, să respire. În ultimii ani am văzut rățuște, broaște și pești. Însă, până când?râul săsar

Săptămâna trecută întregul râu fumega. Au devărsat dobitocii apă de mină. Din greșeală, ooops. Nu este stres, râul este un adevărat burete pentru sedimente miniere. Săptămâna aceasta râul este plin de mizerii(de la peturi până la cauciuc). De data aceasta ghiciți cine sunt dobitocii.

De ce nu iau măsuri cei de la Apele Române? De ce se pitesc prin birouri în loc să verifice starea precară a râului? De ce nu organizează din proprie inițiativă o campanie de igienizare a râului cu voluntari? Sunt convins că ar avea succes.

De ce nu intervine primăria Baia Sprie și Baia Mare pe lungimea râului? Pentru că nu se află în subordinea lor? Dacă cele două primării ar dori să curețe râul oare i-ar amenda cei de la Apele Române? Mai bine pasăm problema de la unul la altul. Salvați râul Săsar!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*