Război pentru piețele băimărene

pieteinrazboi

Anul trecut, primarul și SPAU intrau triumfători pe poarta piețelor băimărene pentru a pune punct „mafiei” care se instalase acolo. S-au schimbat tarabele ruginite cu unele mai frumoase și…cam atât. Samsarii au rămas aceiași. Parcă nici mizeria nu a dispărut în totalitate.

Acum, fostul proprietar al piețelor Izvoarele și Albina, a recâștigat în instanță dreptul de a reveni pe cele două terenuri. Bineînțeles că și primăria a apelat din nou la justiție pentru lămurirea situației jenante din orașul Baia Mare. Suntem într-un du-te vino, care doar bine nu face acestor două locații.

Se învârt sume foarte mari în jurul celor două locații, deci e de înțeles interesul părților combatante pentru piețele băimărene. Unii dintre cei mai mari interlopi băimăreni sunt ușor de găsit la intrare în cele două piețe. Țigări, alimente și haine de contrabandă sunt foarte ușor de găsit. Poliția locală și chiar și cea națională, închid ochii și merg mai departe. Le este frică sau sunt în cârdășie???

Sunt convins că problema nu se va rezolva în curând. Ei se vor judeca până la nesfârșit, iar noi vom cumpăra din supermarketuri în loc să încurajăm puținii fermieri locali. Mulțumim primăria Baia Mare și Constantin Mureșan!

4 comentarii

  1. Municipalitatea nu a dat semne pana acum ca are bune intentii.
    Nu s-a facut deloc apel la intelepciune si la problemele adevarate.
    Chiar am observat scaderea bunicilor care mai vindeau una alta de prin gradina.
    Asa creier asa actiune. Cred ca stii unde bat apropo.
    Iar daca ma intrebi pe mine. Daca maine se ofera cineva mai intelept si mai inteligent pentru functia de primar sunt de acord sa se schimbe.

  2. Asa s-a intamplat si in Bucuresti in urma cu 4-5 ani… In urma modernizarilor au revenit aceiasi tigani cu aceleasi tehnici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*