Repede au trecut 10 ani!

chef-de-10-ani

În acest week-end, am participat la întâlnirea de 10 ani trecuti de la absolvirea liceului. Am început cu orachef-de-10-ani de dirigenție, de care sincer vă spun, îmi era cam dor. Am ascultat cu atenție poveștile foștilor colegi de generație și am rămas plăcut surprins.

Am fost o clasă de 24 de adolescenți rebeli, dar care se pare că au reușit tot ce și-au propus la finalul ciclului liceal. Unii au ajuns avocați, alții medici, unii economiști, alții antreprenori. Ne-am descurcat fiecare cum am putut în condițiile date de această țară.

Cheful de după ora de dirigenție a fost un moment prielnic pentru a depăna amintiri din timpul liceului. A fost un moment frumos și abia aștept următoarea întâlnire…din 2025. Din păcate, nu au fost toți colegii, dar sper să recupereze la următoarea întâlnire.

Pentru o zi am fost din nou licean. Am realizat că timpul trece repede, mult prea repede uneori.

3 comentarii

  1. Felicitări, în primul rând, în al doilea rând, ne poți spune ce profil ați terminat și dintre colegi câți și-au continuat cariera în acea specializare?

  2. @stefan: Sigur ca da. Am terminat sectia de filologie. Si din pacate foarte putini au ales sa urmeze aceasta specializare. In speta cadru didactic si alte discipline lingvistice. Majoritatea am ales cu totul si cu totul alte specializari, iar acum facem cu totul si cu totul altceva. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*