Rochii de seară pentru…

rochii de seară

Nu pentru mine, evident. Dar pentru nevastă, da. Urmează seara de Crăciun și Revelionul. Știm prea bine ce înseamnă asta. În general înainte de perioada sărbătorilor de iarnă urmează o perioadă grea pentru orice bărbat. Mersul la cumpărături.

Hai aici, hai acolo. Un adevărat calvar. Da, este posibil să existe și bărbați cărora le place asta, dar eu cu siguranță nu fac parte din aceea categorie. În plus suntem puși mereu în dificultate. În special atunci când ele probează câte ceva.

Cum îmi stă? Îți place? Este ok? De ce nu îți place? Mie îmi place, dar poate că ție nu. Lista poate continua la nesfârșit. Crimă și pedeapsă, nu? De parcă am greșit cu ceva ca să fim puși în această situație. De aia internetul este una dintre cele mai bune invenții ale omenirii.

Nu mai suntem nevoiți să ne imaginăm o lume în care partenerele noastre trebuie să intre în magazine virtuale fără să ne streseze și pe noi cu asta. Pot vedea tot ce își doresc doar la câteva clickuri distanță.

Tocmai de aia când o aud pe nevastă că trebuie să își caute iar rochie pentru nu știu ce eveniment, știu exact ce trebuie să fac. Îi trimit repede un link care o duce la rochii de ocazie JojoFashion.ro. Ce viață ușoară avem. Serios. Și când mă gândesc cât de mult s-au chinuit înaintea noastră generații întregi de bărbați. Uite, cu ajutorul acestui site am reușit să rămân conectat la Campionaul Mondial de Fotbal. În iunie a.c. trebuia să mergem la o nuntă. Exact. Vă puteți imagina stresul, fuga? Imaginați-vă, pentru că eu am stat și m-am uitat la meciuri, în timp ce ea a navigat pe site în căutarea rochiei.

A fost o situație win-win pe care am mai repetat-o și când a trebuit să mergem la un botez. Ca să nu stricăm obiceiul este clar că vom apela la același site și pentru rochiile de Crăciun și Revelion. Mai mult timp liber pentru mine :). Nu zic că magazinele online au fost inventate de bărbați care doreau să aibă mai mult timp liber, dar ar putea fi așa. Nu că m-ar deranja asta.

Știți de ce este mișto acest site? Pentru că aici sunt prezente o sumedenie de modele de la diferiți designeri. Un fel de marketplace pentru rochiile de seară. Cei de acolo sunt intermediarii. Ceea ce este perfect. Sunt rochii pentru toate gusturile. Zeci de modele, culori și mărimi. Returul este la fel ca la orice alt magazin online.

Spuneți voi dacă internetul nu este cea mai tare invenție? Exact. Eu știu ce trebuie să fac ca să scap de magazine, shopping și plictiseală. Un click, două clickuri și suntem cu toții fericiți. Nici eu și nici ea nu ne mai stresăm unul pe altul. Pace și armonie în familie.

Apropo, pe site nu găsiți doar rochii de seară. Sunt și alte categorii. Este una și pentru bărbați. Poate vă pică și la voi ochii pe ceva în timp ce partenera își calculează ultimii bănuți pentru produsele comandate. Nu se știe niciodată.

Spiritul sărbătorilor nu este stricat, iar noi ne putem concentra pe ceea ce trebuie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*