Să ne lumineze și pe noi cineva în legătură cu depozitul de gunoi.

groapa de gunoi din baia mare

Înțeleg necesitatea unui depozit ecologic, unde să reciclăm și să scăpăm de aceste deșeuri. Înțeleg chiar și că unii oameni nu sunt de acord cu o astfel de clădire pe raza localității lor. Oricum, s-a tot vorbit despre acest depozit ecologic de la Fărcașa. Cred că majoritatea știți despre ce este vorba.

Eu am doar o nedumerire. De ce dracu au fost de acord majoritatea primarilor când s-a vorbit despre acest depozit, iar acum toți sar ca arși? Atunci nu era evident că trebuie să renunțați la anumite contracte avantajoase pentru voi??? Acum nu mai este nimic ok. Acum patru ani totul a fost perfect?

Ipocrizia politrucilor din România lovește din nou în Maramureș. Un lucru benefic pentru județ este răstignit încă din fază de proiect. Acum este bine cu munții de gunoie de la ieșirile din orașe? Este european așa?

1 comentariu

  1. Sa stii ca am vazut munti de gunoaie si prin strainatate, in zonele rurale, cu ‘groapa de gunoi’ care era de fapt un deal de resturi menajere, la cateva sute de metri de ultimele cladiri din localitate. Nu zic ca e un lucru bun, ci ca si pe afara sunt scapari (Slovacia in cazul de fata).

    Cred ca problema cu politrucii o au toti, intr-un grad mai mic sau mai mare, bineinteles. Singura modalitate prin care se poate combate chestia asta eu cred ca e educatia si informarea populatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*