Să urmărim împreună Robin Hood

Știri din Maramureș 26 august 2019
Apropo de AquaPark în Baia Mare

Povești sub stele  vă invită vineri, 16 august, la ora 22,00, la Teatrul de Vară băimărean, să urmărim împreună “Robin Hood”.

Povestea legendarului Robin Hood a fost transformată, în 1973, de către studiourile Disney într-un film de animație potrivit pentru orice vârstă și pentru orice epocă.

Anglia secolului al XIII-lea e condusă despotic de regele John (un leu imatur), care a uzurpat tronul fratelui său, Richard Inimă de Leu. Secondat de Sir Hiss (șarpele hipnotic), a sărăcit regatul. La intrarea în pădurea Sherwood suntem întâmpinați de menestrelul Alan-a-Dale care ne spune că acolo sălășluiesc Robin Hood, un vulpoi viclean, și Little John, mâna lui dreaptă, un ursuleț dodoloț și glumeț. Revoltați de supra-taxarea și opresiunea regalității, principala lor îndeletnicire e să fure de la bogați și să îi ajute pe locuitorii sărmani din Nottingham. Șeriful îi vânează de mult, însă fără succes, cei doi dovedindu-se mereu mai inteligenți și mai rapizi. Totuși, când solii regelui anunță un turneu de tir care are ca miză sărutul preafrumoasei domnițe Marian, cel mai iscusit arcaș nu se poate abține să nu participe…

Aventurile lui Robin Hood si ale lui Little John îmbină legenda cu umorul, aventura și romantismul într-un film de animație clasic, cu o coloană sonoră nominalizată la Premiile Oscar.

Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii beneficiază de intrare gratuită. Deoarece desfășurarea evenimentelor depinde de condițiile meteo, în cazul vremii nefavorabile proiecțiile vor fi reluate, iar biletele vor fi valabile pentru proiecția următoare.

Condițiile meteo nefavorabile ne-au obligat să întrerupem difuzarea filmului ”Singin’ in the Rain”, așadar biletele cu numărul cuprins între 784  – 898, vândute în 26 iulie, sunt valabile pentru orice proiecție din sezonul acesta. Musicalul va fi reluat spre sfârșitul sezonului, îl mai amânăm puțin în speranța că vom deruta ploaia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *