Să vedem sancțiunea

Am preferat să aștept, să nu mă acuze lumea că sunt cârcotaș. Chiar și așa mă aștept la comentarii răutăcioase, însă cum ar fi lumea fără răuvoitori? Ne-am cam plictisi.

În data de 1 iulie, primarul orașului de pe Săsar, Cătălin Cherecheș, declara că este nemulțumit de modul în care au acționat cei de la Romprest si Drusal. Aceste două firme se ocupă de întreținerea zonelor verzi de pe raza orașului.

După verificări efectuate în anumite zone, oamenii din primărie le-au dat un ultimatum celor două firme. Până în data de 15 iulie, sunt obligate să termine lucrările pe toată raza orașului. Iar, dacă acest lucru nu se va întâmpla, vor avea de suferit.

Acum, eu voi posta aici o singură poză(mai am destule) dintr-un cartier ultracentral al Băii Mari. Ca să ne bucurăm și de cireașa de pe tort, zona este un loc de joacă pentru copii. Este 15 iulie, iar iarba din părculeț depășește cu ușurință 30-40 de cm.

Acum, dovada că munca nu a fost dusă la bun sfârșit o avem. Dacă, printr-un miracol, cineva din primărie ajunge să vadă această postare, îl rog un singur lucru: să îl ducă pe domnul primar acolo, să vadă și el cu ochii lui.

Sincer, după ce am avut o experiență plăcută cu administrația orașului, sunt extrem de curios cum se va rezolva această situație. Deci…15 iulie, zonă ultracentrală și neîngrijită. Așteptăm sancțiunea.

11 comentarii

  1. Poza e cam mica si nu se vede clar despre ce problema este vorba, dar cred ca te referai ca iarba nu este tunsa.

  2. nu m-ar mira sa aud si primarii din Bucuresti ca sunt multumiti de cum isi fac treaba firmele de curatenie; cu toate ca aici nu stiu daca e mai mult vina oamenilor sau a muncitorilor…

  3. Nici la noi nu e de vina doar firma de salubrizare, mai tine si de cei 7 ani de acasa. Insa, in cazul de fata tine doar de cei care ar trebui sa intretina spatiile verzi…

  4. Eu am impresia ca aceste firme ştiu că este vacanţă, iar cei mici au nevoie de un o ascunzătoare cât mai bună în jocurile de-a v-ati ascunselea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*