Sănătatea în bucate acum în Baia Mare!

sanatatea in bucate

Data de 1 iulie mi-am notat-o, de mult timp, cu roșu în calendar. Așteptam cu nerăbdare deschiderea unui magazin, care promitea multe. Într-un final, totul a decurs bine, marfa a ajuns pe raft, iar miercuri, magazinul de pe strada Vasile Alecsandri, nr.8 și-a deschis ușile pentru clienți.

Cu ce este acest magazin mai special? În primul rând, aici putem găsi produse BIO. Iar, spre norocul nostru, nu sunt BIO doar cu numele, produsele sunt atestate și avem siguranța calității. Un magazin cu un concept sănătos, nu poate să vândă decât produse sănătoase.

Vom putea găsi aici de la mezeluri, salamuri, miere, băuturi și chiar și săruri de baie. O ofertă mai mult decât tentantă pentru a trece pragul lui. Magazinul este deschis de la 8 la 18 de luni până vineri, iar sâmbata de la 8 la 13. Eu zic că aveți timp să vizitați, vizualizați și într-un final să cumpărați.

Sănătatea în bucate vă așteaptă pe toți să îi treceți pragul!

produse-bio-in-baia-mare

1 comentariu

  1. Buna ziua,
    Ne bucuram nespus de mult de deschiderea acestui magazin in orasul nostru.Pana nu de mult cumparam aceste produse cand mergeam in vizita la nasii nostrii care locuiesc in orasul Gheorgheni, sau ii rugam cand vin la Baia Mare sa ne aduca cate putin din fiecare.
    Toate sunt foarte gustoase, pastreaza acel gust cu care ne-au obisnuit bunicii in copilarie.
    Acum o sa le fac o surpriza, o sa pun pe masa produse cumparate din magazinul de la Baia Mare.
    Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*