Sănătatea în Bucate și cotosra.ro te premiează!

coșuri cu bunătăți

Îmi place să îmi asociez imaginea cu oameni care muncesc, care își cresc afacerea sănătos, iar clienții lor sunt mulțumiți. Tocmai de aceea, m-am gândit să vă facem o surpriză. Așa, înainte de sărbători. Mai jos vă și explic ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia premiilor.

În ce constă premiile??? Sunt TREI coșuri cu bunătăți! Cei de la Sănătatea în Bucate le-au pregătit în așa fel încât să aveți din bunătățile comercializate de ei și pe masa de Crăciun. Din cei care se vor înscrie la acest concurs, vom extrage trei norocoși chiar înainte de ziua de Crăciun.

coșuri cu bunătăți

 

Acum să vă explic și ce ar trebui să faceți ca să participați la concurs. În primul rând ar trebui să mergeți la magazinul Sănătatea în Bucate, la adresa V.Alecsandri nr.8, chiar lângă stația de autobus nr.4. Cumpărați produse de minim 30 de lei și automat o să fiți înscriși la concurs. Acolo o să fie un tabel unde trebuie să vă treceți numele și numărul de telefon. Asta este cea mai importantă condiție de participare.

Mai este una. Dar, nu este o condiție obligatorie, dar ne-am simți noi bine dacă ați face-o cât mai mulți. Un like și share la pagina magazinului Sănătatea în Bucate. Simplu, rapid și eficient. Eu cred că ați înțeles în mare despre ce ar fi vorba.

Mergeți la magazin, cumpărați și cereți tabelul de concurs. Înscrieți-vă și așteptați extragerea din 22 decembrie. Simplu ca bună ziua.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*