Săptămâna decisivă

Este poate cea mai importantă săptămână din istoria postdecembristă. În această săptămână, avem șansa să înclinăm balanța. În favoarea democrației, bineînțeles.  Este o săptămână în care atacurile și acuzele nu vor conteni să apară. Noi trebuie să rămânem fermi și drepți. Așa ne stă bine.

După 16 noiembrie, zic unii, țara noastră va fi condusă din exterior. Sasul ne va vinde pe toți grămadă. Are în spatele său toată cloaca de pedeliști(fie vorba între noi, nici mie nu îmi plac). Ne va tăia pensiile, salariile. Va aprinde satele și ne va vi**a femeile. Niște aberații. Atât știu ei, susținătorii roșii. Diversioniști din tată-n fiu de-a lungul istoriei.

Mulți vom primi amenințări. Nu mai scrie, nu mai posta. Unii de prin Hunedoara au pățit-o deja. Ne putem aștepta și prin alte părți la asemenea mișcări nord-coreene. Trebui să fim tari pe poziții, este necesar ca lumea să vadă și să audă că pesede la ora actuală nu este alternativa sănătoasă.

Trebuie mobilizați oamenii să iasă la vot. Iar de data aceasta nu este totuna cu cine votează. Vor o lume orweliană sau vor un dram de normalitate? Nu sunt naiv, sunt convins că sasul nu este ușă de biserică. Sunt destui hoți și în echipa lui, fără îndoială. Însă, omul este candidatul mai bun dintre cei doi. Simplu.

Depinde doar de noi. Să continuăm în această săptămână lupta cu mașina de propagandă. Ei au televiziunile, presa și radio. Dar la fel aveau și comuniștii. Iar la final au pierdut. Am crezut că am scăpat de ei, însă ne-am înșelat. Acum avem șansa să reparăm puțin greșelile din trecut.

2 comentarii

  1. Doamne ajuta sa scapam de gunoaiele astea pentru totdeauna !
    „Răul esenţial care ameninţă vitalitatea poporului nostru este demagogia”, căci „demagogii neştiind nimic, neavând nimic, vor să se ridice deasupra tuturor şi să trăiască din obolul nemeritat al săracului. Ei se întemeiază pe nevoile – din nefericire veşnice – şi pe lesnea crezare a mulţimii; şi, fiindcă, în genere, sunt înzestraţi în loc de minte cu vicleşug numai, stăpânirea lor înseamnă domnia brutalităţii, a viciilor şi a uşurinţei”
    Mihai Eminescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*