Scandal!

scandaldjstmm

Știu, sună pompos. Totuși, mie mi s-a părut mai mult a fi o luptă între fetițe la școală. Gen: tu ai fost, ba nu, că tu etc. Este cam greu să vă dați seama despre ce vorbesc eu aici. Dar vă luminez chiar acum. Săptămâna trecută „mumia” DJSTMM(adicătelea Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș) a convocat o mega/giga conferință de presă.

Acolo, omul care (nu) conduce destinele acestei instituții, a dat în gât datornicii acestei instituții; taman acum când se discută despre preluarea bazelor sportive de către administrația locală. Hai să o spunem cu toții: ce coincidență domnle! Că a fost sau nu a fost asmuțit domnul de acolo, nu știu și nici nu mă prea interesează. La noi totul este politic! Chiar și tanti Mărioara de la WC-ul public este pusă acolo pe baza unui carnet de partid!

Știți care este gluma cea mai bună? Omul care s-a răstit la datornici, timp de 17 ani, nu a făcut mare brânză cu bazele sportive ce le are în grijă. Majoritatea arată sub orice critică. Ați văzut în ultima vreme pista de atletism din Baia Mare? Vouă vi se pare că seamănă cu așa ceva?

Așadar, s-a lăsat cu scandal prin birourile orașului, oamenii s-au păruit și acum, datornicii așteaptă să treacă clădirile în administrația primăriei. După ce se va face acest transfer sunt foarte curios cine va fi noul șef al acestor baze sportive și dacă chiar se va întâmpla ceva. Și nu, două-trei planuri și proiecte nu sunt CEVA, eu vreau să văd că se zugrăvește, se aspiră, se curăță geamuri etc.

3 comentarii

  1. Se va aspira, se va zugravi si se vor spala geamurile … dupa care vor fi preluate de cine trebuie si desfintate pentru ca poate mai trebuie construit un hotel, un supemarket…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*