Se destramă Minaur???

minaur

minaurDacă asta s-a dorit, s-a și reușit. Clubul HCM Baia Mare, secția masculină, adică Minaur, cum îi zicem noi, va suferi enorm în următoarea perioadă. Datorită întârzierii banilor, băieții au început să fugă care pe unde apucă. Imaginea acestui club suferă de ceva timp, iar noi, suporterii, suntem mințiți pe față.

Echipa campioană se destramă, iar noi suntem puși în fața faptului împlinit. Ne pleacă jucători, antrenori etc. Mă întreb, oare de ce nu pleacă oamenii care au condus destinele acestui club??? De ce stau liniștiți pe scaunele lor, în timp ce echipa aceasta se scufundă, DIN NOU, în mediocritate???

Sezonul trecut a fost unul de vis, chiar dacă a fost mai mult o întâmplare fericită. Am ieșit campioni, am câștigat Cupa și Supercupa. Jucăm în elita handbalului european. Cine s-ar fi gândit la toate astea acum trei ani de zile? Și uite că, în nici jumătate de an, unii au distrus această echipă.

Nu avem culori, nu avem nume, nu avem stabilitate, nu avem marketing și lista poate continua. Din păcate, Minaur va dispărea din peisaj cât de curând. Se face loc pentru alt club și alte interese.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*