Se întâmplă în Baia Mare II

monumentulostasuluisicainiivagabonzi

În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru pozele și materialele trimise. Le aleg în funcție de data în care au sosit pe mail, promit să le public pe toate. Începem cu o problemă pe care mi-ați semnalizat-o mai mulți. Maidanezii din zona Câmpului Tineretului.

Din câte am înțeles, poza cu pricina a fost surprinsă în preajma Monumentului Ostașului Român. Mi se pare că ar fi vorba de o haită întreagă. Să nu uităm că prin zonă se plimbă părinți, bunici și bineînțeles copii. Ce vom face dacă se întâmplă ceva? Pe cine vom da vina? Administrația locală se vede? Se aude? E nevoie să mai dăm și telefoane?

maidanezicainipericulosi

6 comentarii

  1. Singura solutie in Baia Mare,de fapt in jud.Maramures,in privinta ciinilor fara stapin,care circula liber pe strazi este ;uciderea lor fara nici un regret.Ce sa asteptam,sa moara citiva oameni muscati de ciini?Cine iubeste ciinii sa-i ia acasa,in curtea proprie,sau sa iasa cu ei in lesa,nicidecum lasati liberi pe strazi.Sint un adevarat pericol social.Trebuie masuri urgente de stirpire a ciinilor fara stapin.Alo,se aude?Primaria ,se aude si autoritatile locale.Sa nu ramina un ciine liber pe strazi.

  2. Majoritatea oamenilor nu le pasa pana cind o ruda sau chiar ei sunt muscati mutilati sau omoriti de haitele de maidanezi si abia atunci sar si ei cu gura si sincer va spun ca poporul asta este un popor de sclavi , sa stai sa te uiti la tv cum haitele de maidanezii omoara copiii si stai ca un bou nepasator sa nu iesi in strada si sa protestezi pentru pentru dreptul la viata si pentru adunarea si eutanasierea maidanezilor deci sincer va meritati soarta pe deplin .

1 trackback / pingback

  1. Se intampla in Baia Mare II

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*