Se întâmplă în Baia Mare IX

campanieelectorala

Și în fiecare localitate din țară. E vorba, bineînțeles, de campania electorală în care politicienii fac ceea ce știu mai bine: MINT. Ne fură, ne scuipă, ne lovesc, ne pedepsesc, ne jignesc etc. Ei asta fac de ani de zile. Nu rețin nici o faptă bună făcută de acești oameni,care se autoproclamă politicieni.

Acum ne ridică, ne cer să fim mândri, sa fim patrioți, să fim verzi etc. Cerșesc voturile noastre. Dar ei nu au bunul-simț să respecte regulile și conduitele societății. Lipesc afișe peste afișe si chiar și pe ușile de scară. Noroc cu „cineva” care a avut simțul civic și l-a rupt de pe ușă.

murdariielectorale

campanieelectorala

 

3 comentarii

  1. In Galati se zice ca se dau amenzi si ca s-a stabilit ca afisele sa se puna in locuri special amenajate si doar cu aprobari de la primarie. Pare mai curat orasul fata de alti ani.

  2. Acum peretii din oras nu sunt lipiti de afise, e drept, insa oamenii din campanie sunt inventivi. Lipesc diresct pe usile de scara, geamuri etc.

  3. Masura nesimtirii supreme cred ca e in Bucuresti unde iti lipesc stikere pe parbriz, pun afise pe usi, te suna indiferent de ora si umbla din usa in usa ca milogii sa iti cerseasca un vot in schimbul unei brichete sau pix cu insemnele vreunui partid care iti ofera marea cu sarea. Sa fie la ei … duca’se pe pustii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*