Se întâmplă în Baia Mare VII

blocuriabandonate

Știm cu toții că România, Maramureș sau Baia Mare e împânzită de clădiri fantomă. Unele în stare mai bună, altele aproape sfărâmate de intemperiile naturii. Într-unul dintre cele mai mari cartiere din orașul de pe Săsar, Ministerul de Interne a dorit să construiască cândva trei clădiri pentru angajați.

Din lipsă de bani, interes etc., proiectul lor a eșuat. Lamentabil aș zice eu, din moment ce nu doresc să le dea administrației locale să le pună la punct. Astfel, trei clădiri ridicate oferă loc de cazare boschetarilor, aurolacilor, prostituatelor etc. Dar ce e mai important e că natura își reintră în drepturi. Au înverzit copacii pe ACOPERIȘ.

cartieralecsandri

4 comentarii

  1. Tu nu locuiesti in baia mare, altfel ai fi stiut ca intre ce spui, adica cartierul sasar si poza, nu exista nicioa legatura. Poza in cauza e facuta la sensul giratoriu de langa Restaurantul Europa.

  2. E greu să citească , darămite să și înțeleagă ce scrie in articol.Restul sunt vorbe în vânt. Parte nasoală este ca nu M.A.I local nu vrea sa cedeze spațiile ci prea măritul minister al porcilor din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*