Se întâmplă în Baia Mare VIII

raulsasarcumizerie

În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru sesizările pe care le faceți. Sunt multe și promit că o să le postez aici pe fiecare în parte. Săptămâna aceasta, o să vă prezint două poze „nealcoșe” cu râul Săsar. S-a vorbit așa de mult de această problemă spinoasă a orașului, însă nu se schimbă nimic.

Râul rămâne la fel de murdar, oamenii la fel de nesimțiți, iar autoritățile la fel de neputincioase. Dacă sunteți atenți, pe întreaga lungime a râului Săsar aveți posibilitatea să găsiți  electrocasnice, peturi, cauciucuri, leșuri etc. Problema trebuie rezolvată de Primăria Baia Mare sau de Sistemul de Gospodărire a Apelor Maramureș?

mizerieinsasar

sasarcugunoi

3 comentarii

  1. Haha, cauciucul de tractor e mai tare ca IronMan. Nimic nu-l ia de acolo

  2. Nesimtirea apasa pe umerii primariei ,consiliului local si gospodaria apelor…..cetatenii care nu stiu sa pastreze curatenia trebuie invatati si sanctionati fara mila cand arunca obiecte in locurile unde ar trebui sa fie etalon de curatenie…rusine tuturor!!!nu stiu ce se intampla ???nesimtirea a facut ca toti sau aproape toti locuitorii orasului sa intre intro-o stare de nepasare ..care doare rau!!!! stau cateodata si visez ca tara mea ,orasul meu se transforma …..si ca se aseamana din ce in ce mai mult cu Olanda…….dar…vise!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*