Serios? Iar?

teapainmodelling

În ultima perioadă o mulțime de băimăreni au fost păcăliți și deposedați de sume în jur de 50-100 de lei printr-un nou tip de înșelătorie. Sunt abordați pe stradă de tineri prezentabili care dețin un aparat de fotografiat, care le promit că le vor intermedia lor sau copiilor lor unele contracte foarte avantajoase ca și fotomodele pentru cataloagele de prezentare ale complexului comercial Gold Plaza. Sursa

Deci oameni buni, tinerii care vă opresc pe stradă și vă promit că pruncul dvoastră poate să ajungă o Gisele Bundchen cu doar 50-100 de lei sunt impostori. Da serios. De câte ori trebuie să scrie presa despre astfel de cazuri ca să înțeleagă lumea? Nu, nu vă mai încredeți în persoane necunoscute care vă opresc pe stradă. Nu v-au învățat părinții că nu tot ce zboară se și mănâncă?!?!?!

Foto

1 comentariu

  1. Si in Bucuresti pe la Unirii si pe la Romana esti acostat de astfel de persoane,am o prietena patita care s-a dus cu ei sa faca niste poze iar apoi i-au spus ca pentru un book profesional cu care nu va da gres,trebuie sa plateasca vreo 400 de euro in 4 rate chiar:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*