Social Media Baia Mare?

socialmediabaiamare

Sau cum înțelege omul de afaceri moroșan că ar trebui să interacționeze omul de rând cu brandul său. Nu, nu sunt vreun expert în domeniu, însă am observat că în Baia Mare, de fapt în județul Maramureș, nu se dă doi bani pe interacțiunea dintre brand și potențial client.

Patronii de restaurante, firme sau chiar oamenii care investesc în echipele de sport, nu interacționează deloc 2.0. Au pagini de facebook, însă majoritatea dintre ele sunt neactualizate de luni bune, informația pe care o împart cu noi, este în neconcordanță cu ceea ce te-ai aștepta de la acel brand.

Știu, e bani și investiție, însă dacă nu bagi bani în imagine, dacă nu te faci vizibil și pentru alții, nu te poți aștepta să crești. E păcat că oamenii de afaceri din zonă nu realizează potențialul „armelor” din online. Facebook, Google+, Twitter, blog și încă multe altele.

Sunt firme serioase de SEO în orașul de pe Săsar care te pot ajuta să crești. Sunt bloggeri cu influență care te pot ajuta cu o campanie. Trebuie doar un pic de inițiativă și idei. Nu vă lăsați amăgiți că merge și așa. Trendul se schimbă, iar voi, dragi băimăreni, pierdeți trenul.

3 comentarii

  1. Cotos, de câți ani tot încerc eu să zic asta ? Să sperăm că va mișca ceva din vară 🙁

  2. 🙂
    Daca imi permiti sa fiu tedentioasa, cred ca un blog bun cu poze frumoase poate face reclama mai buna orasului decat toate meciurle de handbal. Si chiar sa aduca turisti si investitori ori parteneri de afaceri. Sportul aduce prestigiu dar e o alta poveste.

    Cand scrii in google Romania, pe prima pagina sa apara blogul cu Baia Mare. Un vis frumos care poate deveni realitate sau o utopie.
    Dar nimic nu vine fara o munca enorma. In plus exista borderouri de achizitii de la persoane fizice deci nu-ti trebuie PFA sau SRL, firmele si alte persoane juridice isi pot deconta serviciile in baza acestui borderou. Deci? Sunt de acord cu tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*