Șocul săptămânii I

șocul săptămânii

M-am gândit ca o dată pe săptămână, o să încerc să o fac miercuri, să vă prezint veștile șoc din Baia Mare și implicit Maramureș. Cum vi se pare ideea? Eu zic să îi dăm drumul la acest nou capitol în viața acestui blog, nu de alta, dar după succesul cu Știrile zilei din Maramureș, nu vreau să cobor ștacheta.

Am rămas șocat când am aflat că pesedeii moroșeni își doresc scaunul primăriei băimărene. Bine, nu chiar această veste m-a șocat, ci candidatul propus de ei. Senatorul Pop Liviu Marian ar putea fii viitorul primar băimărean. Serios? Omul care l-a scăpat pe Pontache de plagiat? Omul care abia leagă două-trei cuvinte coerent? Serios?!?!?!

Am rămas șocat când am văzut reacția în online a purtătorului de cuvânt de la prefectură la adresa celor care au contestat lucrările de pe Gutâi. Mă rog, fostul purtător, între timp și-a prezentat demisia. Am rămas uimit, pentru că îl știam mai cumpătat. Pe undeva îl și înțeleg, dar de ce în public? De ce?

Am răma șocat când mi-a șoptit o păsărică de niște fulare. Pentru o nu știu care echipă din orașul Baia Mare. Încă nu este nimic 100%, dar semnele sunt bune. Oricum vă țin la curent. Deci, care veste v-a șocat mai tare???

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*