Șoferi băimăreni, zâmbiți vă rog!

ai-parcat-ca-un-bou

Sau parcați cum trebuie, altfel sunteți luați în colimator. De curând, după modelul altor orașe din țară și în Baia Mare, a luat naștere pagina de facebook Ai parcat ca un BOU în Baia Mare. Mă gândesc că nu trebuie să vă explic pe îndelete despre ce este vorba acolo.

În principiu, sunt de acord. Da, este necesară o educație în ceea ce privește parcarea autovehiculelor. Însă, aș vrea să menționez că legea din România interzice cu desăvârșire afișarea numerelor de înmatriculare fără acordul proprietarului acelui autovehicul. Așadar, ar fi indicat să țină cont de acest lucru administratorii acelei pagini.

În rest, spor la fotografiat. Mașina parcată aiurea, dacă este a ta, oricum o recunoști. Eu nu parchez niciodată pe locurile cu handicap, iar dacă nu este loc de parcare, nu parchez. Nu mă doare să fac doi pași de la mașină. Voi cum procedați?

 

6 comentarii

  1. Într-adevăr, e puțin răutăcioasă inițiativa, dar puțin respect nu strică. Eu mă străduiesc mereu să parchez regulamentar, astfel încât să aibă şi altul lor. Dacă nu am loc, parchez mai departe.

  2. Ca un bou nu am parcat, dar ca o vaca, da :)) la inceputurile soferiei :)), pe doua locuri de parcare uneori. Nu parchez nici eu pe locurile persoanelor cu handicap. Am vazut in Cluj un panou pe care scria: Daca mi-ai luat locul, ia-mi si handicapul. Ar trebui puse asemenea panouri si prin urbea noastra, poate am respecta mai mult persoanele cu dizabilitati.

  3. daca restu oraselor romaniei se omoara si baimareni trebuie?nu mai copiati toate tampeniile fiti si voi mai originali,imi este sila ca citesc asemenea prosti ce vreti sa faceti,omu isi parcheaza cum poate si unde poate,politia sa isi faca datoria,lasati-o balta cu circu asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*