Soluția finală !?!?

Nu, nu vă gândiți la ceva macabru pus la cale de cel mai dement mustăcios din istorie. Însă, dacă s-ar aplica soluția de mai jos, am împușca doi iepuri dintr-o lovitură. Am scăpa de nedoritele pet-uri și am oferi cazare confraților bronzați.

Aseară, am văzut la un post local cum încercau să prezinte niște soluții de construcție viabile celor care încă nu au părăsit zona Craica. Locație împânzită de tot felul de construcții nesigure, insalubre și inestetice.

Oamenii ar trebui să folosească pet-urile pe care oricum le colectează zi de zi. Le-ar umple cu pământ și ar începe să își zidească locșorul de nebunii. Material mai rezistent ca chirpiciul, cartonul sau plasticul.

Oamenii s-au arătat la început destul de neîncrezători, însă când au văzut cum prinde viață casa din pet-uri, și-au pus în gând să se apuce și ei de treabă. Ideea acestui material folosit în construcții, a venit de la un inginer din India, țară de unde se trag și cei care ar profita de pe urma pet-urilor folosite în construcție.

Mai avem nevoie de un teren, unde acești cetățeni neintegrați ai societății să ducă la bun sfârșit soluția respectivă. Primarul încă se lasă așteptat în rezolvarea problemei de pe valea Craica. Sper ca ONG-urile (majoritatea oricum nu fac nimic pentru țigani), să nu aibă nimic împotriva acestei soluții. Finală sau nu, e o șansă pentru un mediu mai curat !

 

16 comentarii

  1. NU-i rea ideea, totuşi ai uitat un aspect: pentru construcţia din PET-uri ar mai trebui consumat ceva „lucru mecanic”, aspect pe care categoria celor prezentaţi de tine îl cam respinge instinctual 😀

  2. Pentru moment e o idee buna! Nu stiu insa ce sansa au la un cutremur. Nu se duc la vale toate?
    Seara placuta!

  3. Și de ce trebuie să le dea cineva un teren? Românilor nu le pică terenuri din cer.

  4. O idee foarte buna.. si arata chiar bine rezultatul..
    Ar fi o solutie la multe probleme…

  5. Ai uitat ceva. Majoritatea sunt putori si nu le place munca. Nu-i vad io sa adune pet-urile de pe marginea raurilor, sau alte locatii. Refuza sa munceasca pe bani si mancare la munca campului, dar toamna devasteaza si fura recoltele oamenilor, si iarna ii la usa ta sa-i dai ceva de mancare ca-i mor pruncii de foame.

  6. Si ca sa fie constructia rezistenta sa aplice metoda lui Manole; sa ingroape cate-o piranda la temelie! Da rezistenta cladirii si scapam si de 4-5 viitori puradei.:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*