Străzile din Baia Mare

straziledinbaiamare

Voi monitoriza personal…Voi monitoriza personal…Voi verifica…nu mai am totala incredere in colegii mei care gestioneaza aceste probleme si vreau sa fiu in cartiere. Vreau eu, personal. @ primarul Cătălin Cherecheș

Omul numero uno, din primăria Baia Mare, a decis să își mute activitatea pe străzile din Baia Mare. Mai precis, EL, va verifica, va lua la puricat, va peria fiecare centimetru pătrat din acest oraș. Nu, nu este un lucru rău. La urma urmei, primarul trebuie să supravegheze destinul orașului.

Adică, serios, TU o să faci totul? Și dacă nu ai încredete în colegii tăi, la ce îi mai ții pe holurile primăriei? Angajează oameni competenți pentru care prioritatea numero uno timp de 8 ore este cetățeanul urbei. Simplu ca bună ziua.

Astăzi îl puteți întâlni pe domnul primar pe străzile de la Meda-Cuza Vodă. După ce termină de verificat, purificat, aranjat am înțeles că îi puteți pune întrebări. Comode, pentru că la cele incomode sunt convins că vor vocifera unii din public, ca de obicei.

Dar, primarul face un lucru normal. Asta nu este ceva ieșit din comun. Și pentru asta este plătit, și asta este treaba lui.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*