Suntem bătaia lor de joc?

podliceudearta

La sfârșitul săptămânii trecute, băimărenii au observat cu groază cum anumite obiective culturale și nu numai au fost „rebranduite”. Și când spun rebranduit, mă refer la vopsea roșie aruncată aiurea pe clădiri sau anumite mesaje postate pe pereții lor.

Autoritatea locală s-a autosesizat, drept dovadă au și început să investigheze cazurile. Problema e că nu cred că vor găsi autorii acestor opere de artă. Se pare că vandalii au preferat doar clădirile recent renovate. În concluzie, cred că sunt supărați ori pe primar, ori pe arhitectul-șef al orașului.

Înainte să acționeze, pictorii moderni ar trebui să se gândească bine. Clădirile sau operele de artă vandalizate sunt plătite din banii contribuabililor băimăreni. În mod normal, nu suntem prea încântați atunci când cineva își bate joc de banii noștri.

Video

4 comentarii

  1. hmm, un pic offtpic, dar cand se fac lucruri de mantuiala, cand se fac achizitii fara rost, de ce nu se agita lumea? nu tot din banii lor se face achizitia?!

  2. Banii nostri..banii primariei…este irelevant.Astfel de chestii nu ar trebui sa se intample, dar deh, unii au un talent minunat si inclinatii spre arta de strada…o porcarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*