Suplimente naturale pentru un sistem imunitar inatrit! (P)

Sanatatea este lucrul cel mai de pret pe care il avem si, ca atare, trebuie sa ne protejam si sa investim in noi. Cele mai bune suplimente pe care le putem administra sunt pe baza de plante, iar Esteto dispune de o gama vasta de suplimente si alimente Bio 100% din plante.

Suplimentele alimentare sunt preparate ce contin vitamine, minerale sau alte substante cu efect nutritional sau pentru unele procese fiziologice fibre, aminoacizi, acizi grasi, extracte vegetale sau animale, indicate atunci cand, din anumite motive, aceste substante lipsesc sau nu se regasesc intr-o cantitate suficienta in dieta zilnica sau cand exista cerinte nutritionale specifice.

Este foarte important de stiut insa, ca suplimentele alimentare nu sunt destinate tratarii, diagnosticarii, ameliorarii, prevenirii sau vindecarii bolilor. Pentru a asigura necesarul de vitamine si minerale doar din alimentatie, o persoana ar trebui sa consume zilnic minim 1,25 kg de fructe si legume, ceea ce este, practic, aproape imposibil. In plus, pentru a preveni anumite carente ar trebui sa consume alimente mai putin placute ca maruntaie, moluste, cartilagii si chiar oase. De aceea, devine un ideal mentinerea echilibrului nutritional doar din alimentatie si devine o obligativitate administrarea de suplimente alimentare. Pentru un stil de viata sanatos, medicii indica o dieta echilibrata combinata intotdeauna cu suplimente alimentare.

La Esteto clientii pot achizitiona supliment lichid care este usor de administrat si functioneaza rapid. Din momentul in care suplimentele lichide intra in cavitatea bucala, deja incepe absorbtia in organism – din acest motiv suplimentele lichide au o rata de absorbtie chiar si de 98%, in timp ce acelea clasice sub forma de capsule au o rata de absorbtie curpinsa intre 3 si 20%. Pentru unele pastile dureaza chiar si 30 de minute sa fie sfaramate de stomac si sa inceapa absorbtia.

Venind intr-o varietate de marimi, forme si rigiditati, unele capsule si tablete sunt mai greu de sfaramat si de digerat de catre corpul nostru, astfel ca exista riscul ca ingredientele active din acestea sa nu ajunga in totalitate in corpul nostru, irosindu-se astfel si efectul lor, dar si banii cumparatorilor. Suplimentele lichide elimina aceasta problema, caci exista absorbtie inca dinainte sa ajunga in stomac.

Multe suplimente lichide au arome gustoase si naturale, ceea ce determina sa le consumi cu drag, nu doar pentru ca trebuie. Acest lucru este util mai ales daca aveti copii care au nevoie de suplimente de vitamine si minerale – alegeti o varianta de multivitamine lichide pentru copii, care cu siguranta va fi pe placul lor.  Daca sunt pastrate conform instructiunilor, vitaminele si mineralele lichide pot avea un termen de valabilitate mai mare, astfel ca va puteti comanda mai multe sticle din acelasi supliment deodata, economisind astfel costurile de transport. Odata desfacute, ele trebuie tinute in frigider si consumate in descurs de 2 luni de la deschidere.

Alege sa fi sanatos cu puterea suplimentelor lichide Esteto realizate din plante naturale! Este bine sa investesti in tine, mai ales cand sanatatea ta este pusa la mijloc, pentru ca Esteto are cele mai bune produse naturiste!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*