Talent Show în Baia Mare!

talent show

Ai talent? Lasă-i pe toți băimărenii să te cunoască!talent show

Vrem să ne cunoaştem tinerele valori, vrem să le recompensăm ! Adresăm pe această cale o invitaţie tuturor celor care vor să sprijine această iniţiativă din dorinţa de a motiva tinerii spre a pasi in fata, de a performa în orice preocupare extraşcolarǎ aleasǎ de ei, dar şi pentru a da posibilitatea comunitǎţii noastre de a-şi cunoaşte valorile tinere, de a şti cine poate sǎ ne reprezinte, cine pot fi adevǎratele modele pentru tinerii noştri.

Interact Club Baia Mare îţi oferă şansa de a participa la faza locală a concursului „Talent Show”! Acesta se va desfăşura în data de 21 noiembrie 2015, de la ora 18.00 la Teatrul de Păpuşi din Baia Mare.

Taxa de participare este de 10 lei, iar pentru trupe 30 de lei. Acest concurs este destinat oricărei persoane dornice să-şi prezinte talentul, astfel nu există limită de vârstă. Marele câştigător va primi suma de 500 de ron şi va participa la faza naţională organizată la Râmnicu Vâlcea, în data de 12 decembrie. Participanţii vor fi analizaţi de un juriu de specialitate alcătuit din Sanda Savolszky, actriţă la Teatrul Municipal şi cântăreaţă, Mădălina Costin, interpretă şi profesoară de canto la Recreart şi Geoge Pop, antrenor de dans la Galactic Dance.

Vă aşteptăm să participaţi în număr cât mai mare! Nu uitaţi să vă chemaţi prietenii să vă susţină! Intrarea la spectacol este liberă.

Înscrierile se fac la persoana de contact, Carina Asaftei (nr. de tel: 0749847913) până la data de 15 noiembrie 2015.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*