Târg de Cărți caritabil organizat în 18 iunie de la ora 11

Clubul Rotaract Baia Mare organizează duminică, pe terasa the Oak, începând cu ora 11, un Târg de Cărți caritabil. Scopul acestui eveniment este de a strânge fonduri pentru pentru cățeii din Adăpostul de câini „Vagabonzii Veseli” din Baia Mare.

Ne dorim să vă gândiți la aceaste animale nu ca fiind fără stăpân, ci fără un prieten, fără un companion, fără o FAMILIE. Acesta este adevărul animalelor din adăposturi şi al animalelor abandonate pe străzi.

Uneori ghenele noastre de gunoi sunt sursele lor de hrană, uneori coaja de pâine pe care le-o aruncăm trebuie să hrănească o mamă și puii ei, de multe ori adorm și se trezesc flămânzi. Acestea sunt sufletele care de pe străzi, în urma abandonului sau a nepăsării ajung în grija adăpostului de câini din Baia Mare. Aici o mână de oameni încearcă să le ofere o șansă câinilor, dar de multe ori, din lipsă de resurse rămâne mult loc de mai bine.

Acum este rândul nostru să nu rămânem indiferenți. Prin 3 pași simpli și tu poți hrăni un cățeluș:

1. Participi la Bookurie fără etichetă (The Oak, 18 iunie, ora 11:00)

2. În schimbul unei donații te alegi cu cărțile care vor transforma cititul într-o bookurie  (avem toate genurile, chiar și pentru cei mai pretențioși)

3. Noi ne asigurăm că toate resursele strânse vor fi direcționate către achiziția de hrană pentru Adăpostul de câini „Vagabonzii Veseli” din Baia Mare.

Simplu, nu? Cine răspunde „prezent” duminică?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*