Tăvălugul HCM Baia Mare

melindageiger

A mai trecut o etapă. Sincer, nici nu are rost să vă spun a câta. HCM Baia Mare e de neoprit. De la sincopa de la Brașov, din noiembrie anul trecut, aceste fete nu au gustat înfrângerea. Le doresc să rămână așa până la finalul playoff-ului.

Nu mi-e frică de nimeni, cred că la ora actuală avem cea mai bună echipă din țară. Poate nu avem cele mai mari vedete, însă avem un colectiv. Iar, acest lucru e cel mai important. Am văzut și la meciul cu Roman cum rata una, din senin, apărea la recuperare alta și rezolva situația cu un gol!

Sala a fost din nou arhiplină. Este neîncăpătoare pentru performanțele de la ora actuală. Evident că atunci când va urma o cădere de formă se va mai aerisi, însă e nevoie de măcar o peluză. Așteptăm să ajungă sala în mâna administrației locale și apoi să vedem ce se va întâmpla.

Pâna atunci, să nu uităm că echipa are nevoie de noi. Mergeți la meciuri, vorbiți peste tot de fetele de la HCM, cumpărați bilete și ce e mai important: cumpărați eșarfe, tricouri și alte lucruri promoționale. Să umplem orașul acesta de însemnele  HCM. Merită!

Foto

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*